Kelpies, Falkirk Wheel en Glascow

Twee douches voor de heren en twee voor de dames is misschien wat krap voor een camping. Zeker als tienerbroer en tienerzus ieder ruim de tijd nemen. Na 20 minuten wachten waren we alsnog aan de beurt.

De route ging vandaag naar Falkirk. Daar hebben ze de afgelopen 20 jaar een recreatie gebied aangelegd met wandel en fietspaden. Het is een waterrijk gebied met veel stroompjes en sluizen. Hier vind je de Kelpies, twee gigantische paardenkoppen van metaal. Een stuk verderop staat een speciale sluis met een wiel. Helaas waren we hier niet met de fiets.

Daarna zijn we naar Glasgow gereden en hebben door de hippe binnenstad gelopen. Het is duidelijk dat hier veel opgeknapt is, en ook nog wordt.

Daarna terug naar de camping waar we verblijdt worden met een aantal hoosbuien. Gelukkig hebben we de hele dag verder prachtig mooi weer gehad.