Op naar Porto

Om 13 uur zijn we met 4 op schiphol voor vertrek naar Porto. De vlucht is laat doordat het toestel te laat in Amsterdam was. Om 17 zijn we in Porto airport. Een prachtig ruime luchthaven die gebouwd is voor de EK2012 maar nu vrijwel leeg is. Theo zit al anderhalf uur te wachten met de metro tickets.

Als we bij Casa da Musica uitstappen blijkt Niels zijn portemonnee kwijt te zijn. Grote paniek! Geen idee waar het gebeurd is, maar ergens tussen luchthaven en uitstappen van de metro. Snel Mayda bellen om alles te blokkeren. Hotel helpt ons perfect met bellen van polite, metro en luchthaven. Zelfs de volgende dag hebben ze nog gebeld, perfecte service van hotel Fenix.

De kamers zijn prachtig, en we lopen naar daarna even naar het gereserveerde restaurant bij de prachtige brug. Het blijkt iets verder en na 5 kwartier komen we aan. Het eten was heerlijk, een soort tapas met lokale hapjes en heerlijke wijn. Echt een aanrader a bolina.