Mesland

Vandaag pakken we weer in en gaan beginnen aan de terugreis. Maar eerst gaan we nog een paar dagen bij de familie Kox / Dirksen logeren op de camping in Mesland. We staan rustig op en gaan op weg. De reis is iets verder dan gedacht, maar goed te doen. Ook vandaag gaan de geen gebruik maken van de tolwegen. Op die manier zie je meer van de omgeving. Als we tegen 4 uur bijna bij de camping zijn begint het te regenen, maar gelukkig zet het niet door.

De camping is gigantisch groot met erg veel mobile homes. Niet echt een camping die we de afgelopen weken gewend zijn. Iedereen staat ons al bij de slagboom op te wachten. Gezellig!!!

Onze plek is aan de krappe kant, maar er is 10 Ampere dus dat maakt weer een hoop goed. We zetten de tent-trailer op en de kids zetten hun tentje op. Floris is erg benieuwd hoe alles werkt en eruit ziet en helpt goed mee.

’s Avonds hebben we een BBQ bij de mobilehome en na het eten gaan we nog zwemmen in het grote zwembad.