Verder naar het zuiden

Molen onderwegOm 8 uur wakker, en Antoine maakt zijn eerste rondje van 5 km naar het dorp en terug. Daarna ontbijten en overleggen wat we gaan doen. Het is bewolkt, dus het zwembad is ook geen optie. Veel mensen zijn al vertrokken naar huis of verder richting Spanje, het is een echte overnachtingscamping. In de buurt liggen behalve Parijs geen interessante steden voor een tripje. We besluiten omtoch maar verder te trekken naar het zuiden.
Dus Antoine gaat snel koud douchen, de andere gasten hebben blijkbaar al het warme water opgemaakt. De rest begint met inpakken en om 11 uur rijden we de camping af. We gaan via de nationale wegen richting Limoges en zoeken onderweg naar een camping. Al snel valt de keuze op camping Montreal, iets van 50 km ten zuiden van Limoges.
Onderweg rijden we via kleine wegen naar Orleans, daarna krijgen we een grote RN waar we sneller door kunnen rijden. Rond 4 uur rijden we de camping op.
Plekje hoog op campingHet ligt aan een meertje en heeft een zwembad. Bij de receptie vragen ze in het Nederlands of we gereseveerd hebben. Nee, zoek dan nu direct de mooiste lege plek die je kunt vinden en kom voor 18 uur terug. Die plek is gauw gevonden op het hoogste terras met uitzicht op het meertje en zwembad. Via de trap ben je ook snel beneden, en het is hier heerlijk rustig.
Er is genoeg stroom om de tent op te blazen en binnen no-time staan we precies klem tussen 2 struiken de weg en het talud. Het is een klein plekje, maar wel met het beste uitzicht. Prima om een paar dagen bij te komen.UitzichtUitzicht