G├Âteborg

Leuk straatjeDe weersvoorspelling geeft aan dat het de komende dagen gaat regenen. Aangezien we in Hova al genoeg gezien hebben, besluiten we om te vertrekken naar G├Âteborg. We pakken rustig in en gaan lekker op weg. Onderweg komt er steeds meer bewolking en uiteindelijk gaat het ook regenen.

In G├Âteborg aangekomen, gaan we naar de camping die het beste uit de gids komt. Het blijkt een grote camping met geen sfeer. Wel goed sanitair en plek op een groot grasveld, waar we nogal krap staan tussen de andere gasten. MarkthalWe kunnen maar 1 nacht blijven en misschien 2, maar dan op een andere plek. Dat is iets wat we niet willen. Aangezien het nog vroeg is, besluiten we snel de tent op te zetten en direct naar G├Âteborg te gaan voor een bezoek. Morgen gaan we weer verder.

PakhuisG├Âteborg is een oude stad met een grote haven. Gezien het weer is het niet echt gezellig lopen. In het centrum is een oude markthal, waar we schuilen voor een hoosbui met koffie en cola. ’s Avonds gaan we eten bij een steakhuis, dat achteraf ook niet geweldig is. We zijn dan ook erg verwend de laatste dagen.