Stockholm naar Hova

Vandaag vertrekken we weer uit Stockholm. De camping was ok voor 2 nachten, maar zeker niet langer. Om 8 uur rustig opstaan en ontbijten. Het weer is prima, bewolkt en een beetje zon. Tien uur rijden we weg van de camping.

Onderweg eerst nog richting Stockholm, wat ons de kans geeft om afscheid te nemen van deze leuke stad! Daarna een kleine 275 km richting Göteborg. Gisteren hadden we al een leuke camping opgezocht in de buurt van het Vänern meer, het grootste meer van Zweden met een oppervlakte van bij 6000 vierkante km.

De reis gaat prima in één keer. De wegen zijn rustig door glooiend landschap en bossen. Onderweg zien we nog een paar keer een reetje, en veel elanden (helaas alleen op de verkeersborden). De camping belooft ons grote kans op elanden via een elandensafari, maar die is voor deze week helaas volgeboekt. We zullen zelf moeten gaan zoeken.

Camping met veel ruimteWe komen om half 2 aan en er is gelukkig nog plek, want de camping ziet er goed uit. Lekker om na 2 dagen op een drukke camping met kleine plekjes eindelijk weer de ruimte te hebben. Op de foto zie je onze tent rechtsboven. We blijven hier een paar dagen en gaan dan weer richting Göteborg.