Dag 21 laatste dag in India

DSC_4320 DSC_4321 Om 1 uur vertrekken we met 2 gezinnen naar Connough Place met 2 taxi’s. Het is hier normaal om met 4 personen op de achterbank te gaan. Connough Place zijn eigenlijk meerdere straten in ringvorm als een soort grote rotonde. Langs die ronde straten ligt een wandel-winkel-straat met de luxere winkels, en de straat is overdekt met arcades.
Aangezien luxe winkels rijke mensen aantrekt, komen hier dus ook gelijk veel arme mensen op af. De hele reis is ons geadviseerd om niets aan bedelaars te geven, dus dat doen we nu ook niet. Eén jongen blijft erg aandringen en loopt langdurig achter ons aan. Hij wordt hardhandig op de grond gewerkt door een landgenoot.
We kijken wat rond bij Adidas, Hilfiger en andere luxe winkels, weer eens wat anders dan de afgelopen weken. Hier valt ook niet af te dingen. Als we buiten op straat even rondkijken op zoek naar een lunch adres, worden aangesproken door een net geklede Indiër. Hij belt even om een tafel te reseveren en loopt met ons mee. Hij werkt bij een bank en hoeft voor deze service geen geld van ons. Ook dat waren we niet gewend: iemand die helpt zonder geld te vragen, hij zal wel gratis eten vanavond!DSC_4328
DSC_4323Het restaurant is eigenlijk ook een uitgaanstent, er wordt in een andere zaal westerse muziek gedraaid, gerookt en gewaterpijpt (zeg je dat zo). De beats zijn bij ons ook te horen.DSC_4324 De lunch is prima en niet duur.
Met 3 tjuktjuk’s rijden we terug naar het hotel. Gaan nog even zwemmen of lezen. Vanavond gaan we in het hotel eten en voor de laatste keer de koffers pakken. Om 8 uur morgenochtend ( lokale tijd ) zijn we weer in Amsterdam.